Filmele

click pe titluri pentru a analiza analizele de pe imdb.

Mysterious Skin
Este un film care aparent povesteste o intamplare fantezista cu extraterestri, dar la finalul povestii aflam ca e vorba de mult mai mult de atat.

Doi baieti, unul dintre ei nu isi aminteste nimic, celalalt nu poate sa uite. Primul este Brian (Brady Corbet), ungeek ochelarist cam dragut dar putin asexual, sau asa se pare. Al doilea este Neil (Joseph Gordon-Lewitt), care este si preferatul meu, e dragut foc. :-”

Daca aveti prejudecati severe in legatura cu sexul, nu va uitati. Daca nu suportati violenta grafica si foarte reala, nu va uitati. Mie mi s-a parut un film extraordinar, care prezinta mentalitatea copiilor: cat de mult pot fi influentati acestia? Stiti, „beware”, dar cu un… nici happy dar nici tragic end. Vizionare placuta.(si coloana sonora e admirabila)

Kids

Un film dur, up-front, care iti prezinta fix in fata cum sunt adolescentii, cat de inconstienti sunt, prost-informati si… pur si simplu prosti. Filmul trage un semnal  de alarma, adica, tragea prin ’95, in elgatura cu educatia sexuala a copiilor, prezentata in film drept nula, dar totusi kids stiu destul de multe, si iau lucrurile in joaca, cum nu ar trebui in joaca.

Talley (Leo Fitzpatrick), urat in draci scuzati-ma, este un adolescent HIV pozitiv, care alearga dupa fustite virgine. Filmul are un sfarsit tragic, care are intentia de a ne deschide ochii.

Atentie iarasi, secvente grafice, pornografice chiar, violente si „disturbing”. Vizionare placuta! (coloana sonora este alcatuita din sunetele unei partide de sex, si a unei petreceri nebune, plus skate-park.)


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: