Sitting in a russian bathhouse…

Mda, intotdeauna mi-am dorit sa ajung in Rusia, sa imi petrec o vacanta prelungita acolo. De cand am auzit prima data de Moscova, prin tineretile mele de gradi, mi-am propus sa urc intr-un tren de moda veche, si sa ma duc acolo. Cand le-am vazut pe alea de la tatu, si mai si, da, imi placeau cand eram mica. Gogol Bordello de asemenea. Si acum imi plac. Chiar mult mult. Mi-am adus aminte de ei acum cateva luni, cand am vazut Wristcutters. 😀

Ceea ce vreau sa detaliez acum, sunt dorintele. Fie ele mai mari, mai mici, mai nimicuri, mai aparent imposibile.

De ce ni se par cele mai multe dorinte imposibile?? Pentru ca ne concentram pe bani. Toti, si eu, si tu, si toti. Daca nu ai bani, nu poti fi fericit. Cochetam cu ideea asta si ajungem la concluzia ca este complet asa, in totalitate. Like, totally, you know? Nu ne gandim la faptul ca… poate… trebuie doar sa vrem indeajuns de mult sa ne implinim cate o dorinta (plauzibila), si vom face noi cumva-cumva sa ni se indeplineasca. Adica… o masina care se zgaltaie, un buletin, benzina, si esti gata de aventura! Ochelari de soare si un camp gol, insorit, si voila, bronzul tau mult-dorit, pitzi.

Astept sa termin scoala, si pana sa incep facultatea, iau pe cineva de manuta, ne strangem un pic banutii, de dragul confortului, si pornim la drum in lume! Ne cazam in hosteluri de doi bani, bem vodka ieftina si fumam tigari si mai ieftine, ca sa ne pastram banii, radem si vorbim, si ataaaat!

Dare to dream!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: