Never let me go

Vrem viitorul, ne straduim pentru el, uitam de azi, uitam de placerile nocive, pacatoase, murdare, de care avem parte zi de zi, uitam pur si simplu de ele, de parca nici nu ar exista. Nu mai suntem copii mici si prosti, ca sa ne miram de lumea din jurul nostru, nu ma exclamam „cum dracu’??”, cand vedem o pasare, nu ne mai miram de nimic. Suntem mediocri, cu totii, vrem sa fim speciali si unici, dar ne luam dupa alti speciali si unici care s-au luat dupa altii. Ne luam dupa moda, dupa anti-moda, dupa exceptional, care, nu mai este exceptional. Nu venim cu nimic nou, stagnam ca prostii, technologia avanseaza, culturile nu… Extremisti apar la fiecare colt de strada, lipsiti de bun gust, asa iti place, ok, dar ma ofensezi pe mine. Ma faci sa ma simt jenata cand ma uit la tine.

Exact.

Si mereu avem nevoie de cineva sa ne confirme statutul, ba pozitiv, ba negativ, existam de gura altora, daca nu te cunoaste nimeni, nu traiesti, ai trei prieteni si un tata, esti invizibil. Avem nevoie de un umar pe care sa plangem de durere, sa nu fim singuri, abandonati, e mai bine sa fii discutat decat sa fii necunoscut. Imoralitatea domina, fiintele chinuite sunt stigmatizate, prostul gust e la moda, iesim in evidenta cate cinci deodata, ca turma de oi, far from the madding crowd, nimic nu mai are sens fara toti laolalta. Suntem cu totii prosti, avem nevoie de ghidare, gps-ul cel mai modernizat, omenirea. Ne asimilam intr- masa de tesut urat mirositor, si ne plangem de viata.

Asta suntem noi, o scuza penibila pentru viata.

Nu ma lasa singura, te rog, singuratatea ne omoara.

Vreau sa fiu altceva. Sau vreau sa-mi traiesc viata pe o insula, de fapt, macar un an, ceva, sa vad, e asa de rau sa fii singur in mintea ta sau iti inventezi prieteni ca sa nu o iei razna.

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. LSD
    Iul 02, 2009 @ 12:50:24

    paradoxal traim intr-o lume in care termenul UNIC este un substantiv colectiv. nimic nu ramane original odata ce lumea a auzit de el.

  2. eek
    Iul 02, 2009 @ 14:18:56

    Mda…si presupun ca nimeni nu poate ramane in umbra, pentru ca altii mereu vor sa-l descopere, sa faca misto de el, daca spune sau face ceva ce ei n-ar putea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: