Lola rennt – every second matters

Am vazut filmul acesta la ora de germana, cu diriga, si m-a prins din prima secunda. Are un ritm absolut imposibil, mesajul este transmis clar si raspicat, muzica te fascineaza, chiar daca nu iti place genul de muzica.

Lola este o fata, in jur de 18 ani, care alearga si are cateva posibilitati. Pe care o va alege ca sa fie totul bine? Ce trebuie sa faca? Sa alerge. Viata se schimba din secunda in secunda, si nu toti putem face ceea ce a facut Lola. Cu o tenta de supranatural, subtila, intr-o pasa rapida, keep up, Lola rennt este filmul meu preferat din acest genre. Mai ales ca soundtrackul este bestial.

Veti ramane placut surprinsi de film, chiar daca e actiune. Este mult mai mult de atat, condimentat cu versuri geniale, cu imagini socante, si cu slideshowuri pe care nu le prinzi complet, dar le intelegi in deplin. Recomand filml cu caldura. Va va schimba perspectiva asupra multor lucruri. Si are si o morala, dragilor.

Puteti vedea analiza de pe IMDB aici.Puteti fura de pe net aici, sau va puteti uita direct pe youtube incepand de aici si continuand la Related Videos, parte dupa parte.

Trailer oficial:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: