Legalize it, legalize freedom, legalize happiness.

Toata saptamana asta am fost dusa, intreaga saptamana! Ma gandesc cu groaza ca au trecut cinci zile deja… mi s-a parut a fi o eternitate… Nu pentru ca as fi facut multe lucruri, ci pentru ca eram complet deconectata de la lumea asta, nu stiu daca se intelege.

Te afli intr-un spatiu, fizic esti acolo, dar esti deasupra a tot, superior, un zeu care controleaza tot ce se intampla in jur. Magnific. Culori mult mai intense, ganduri clare si finute, vedere clara si detaliata asupra a ce-i in fata ta, si asupra lumii intregi. Fascinata de absolut tot ce aud, gandesc, vad, simt… Absolut fascinata si obsedata. Habar nu aveti cum e. Chiar daca unele dimineti au fost plictisitoare, acum observ, ca toata saptamana m-a dominat o pace interioara chiar grotesca. Nu stiti, habar nu aveti… N-are cum.

O salvare de la monotonia vietii, un sut care te trimite sus de tot… Chiar daca nu faci nimic diferit, nimic nou, percepi totul altfel… complet altfel. Esti intr-o alta dimensiune si te intorci la radacinile copilariei, te intorci in ziua cand te-ai nascut, si totul te uimeste, filosofia sacra: sa vezi viata ca un nou-nascut. Fiecare pas ti se pare diferit, fiecare simtz al tau este hiperbolizat intr-un fel, nu, nu ma-ntelegi.

E absolut magnific. Nu mai exista frica. Exista o lume peste care tu torni apa, tu esti separat de lume cu un geam, si torni o galeata de apa pe ea. Si prin apa aceea pura, o vezi ca atare, frumoasa, fara depresii, probleme, fara nimic gresit. Si te sperii, cum? esti dumnezeu?, si atunci SIMTI ca stii totul. Simti ca stii. Nu va puteti imagina, nu, nu… E prea complex. Sunt o persoana noua, nu ma mai grabesc, sunt calma, calculata, relaxata, si nepasatoare fata de cei nesemnificativi pentru mine.

E magnific.

Cum am ajuns aici? Stiti, etnobotanice. Stiti. Pare urat nu? Pare idiotic. Nu este… Chiar nu este. Dupa multe ocazii, o saptamana incontinuu intr-un alt univers, te schimbi. Si, crede-ma, te schimbi in bine. Iti place. Nu spun ca asa va fi si la tine, sau la ei, sau la ea, sau la voi… Dar, poate, unii dintre voi veti simti paradisul. Nu, nu sunt o junkie ireversibila, ci doar imbratisez tot ce ma face mai buna. Si e absolut pozitiv. Ca mine. Alternative foarte bune la the real deal, minunat.

Totusi, vreau ca cannabisul sa se legalizeze. Asa nu ar mai fi atatea probleme din cauza traficantilor si a posesiei. Este un dar de la natura. Este un umar pe care te sprijini cand restul naturii nu te mai satisface. Hai s-o spunem asa: natura imi plateste daunele. Tsunami, cutremure, plante otravitoare, si toate alea, tot ce gresesc fata de mine, natura ma consoleaza.

Repet, nu incurajez pe nimeni, dar nici nu sunt de acord cu interzicerea, plus, repet, iar, nu sunt o persoana mai incapabila, am ramas de incredere, responsabila, chiar mult mai responsabila, mai deschisa, mai politicoasa, mai linistita, mai atenta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: